View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic  [ 376 topics ] 
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Search for:
   
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts R8 - My Installation (Help)

spideyk21

5

1081

Wed May 01, 2013 9:36 am

tscholl View the latest post

No unread posts WinTV-HVR-4000

leery_de

1

845

Sun Apr 14, 2013 2:05 pm

tophee View the latest post

No unread posts Fetch channels from listings source not working - SOLVED

Iczer

0

1580

Sat Apr 13, 2013 11:11 pm

Iczer View the latest post

No unread posts 7.2 to 7.3 upgade using cd failed

tscholl

7

1336

Tue Apr 09, 2013 12:52 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Upgrade issue

tophee

9

1594

Mon Apr 01, 2013 9:54 am

tophee View the latest post

No unread posts "make" command not found

jimdoc

2

770

Wed Mar 20, 2013 6:33 pm

jimdoc View the latest post

No unread posts R8 Upgrade plan

Big boy stan

5

1171

Thu Mar 14, 2013 9:33 pm

Curto View the latest post

No unread posts Problems adding drive to R8 [solved]

cahlfors

6

1247

Wed Mar 13, 2013 12:47 am

cahlfors View the latest post

No unread posts Installation RANT

Girkers

8

1827

Thu Mar 07, 2013 2:45 pm

Girkers View the latest post

No unread posts Best path R5F27 -> LinHES 6.04?
Go to pageGo to page: 1, 2, 3

TheBigRed

42

9603

Mon Mar 04, 2013 1:55 pm

cahlfors View the latest post

No unread posts Fresh install on 3TB drive
Go to pageGo to page: 1, 2

mkyrylen

19

3626

Mon Feb 11, 2013 11:12 am

jams View the latest post

No unread posts MythTV windowed in upper left corner

joelsplace

6

1544

Thu Feb 07, 2013 10:08 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts =fixed=7.4 and ir blaster
Go to pageGo to page: 1, 2

ssbn

24

4735

Sat Feb 02, 2013 7:39 am

ssbn View the latest post

No unread posts Installed R8 Test Jan 12, '13

cantator

7

1862

Tue Jan 29, 2013 10:56 pm

jams View the latest post

No unread posts OwnCloud SOLVED!
Go to pageGo to page: 1, 2

mikavir

17

10291

Sat Jan 12, 2013 7:25 pm

marc.aronson View the latest post

No unread posts Kernal installation fails on VIA mini-ITX board

nicost

5

1410

Sat Jan 12, 2013 12:48 am

mattbatt View the latest post

No unread posts Hauppauge WinTV-HVR-950Q

bbutler

10

3871

Tue Jan 08, 2013 12:40 am

bbutler View the latest post

No unread posts changing x windowing system and backend access

mattbatt

4

958

Sun Jan 06, 2013 1:38 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Upside down video with nvidia 8400GS

drjenk

11

1445

Sun Jan 06, 2013 1:12 am

mattbatt View the latest post

No unread posts Installed 7.1 had very little problems

mattbatt

11

2470

Sat Jan 05, 2013 1:10 am

mattbatt View the latest post

No unread posts How to re-configure back end?

drjenk

4

1149

Thu Jan 03, 2013 10:50 pm

drjenk View the latest post

No unread posts Mythweb after upgrade

tama103

6

1361

Mon Dec 31, 2012 12:42 pm

tscholl View the latest post

No unread posts lirc messages in mythtv_mythfrontend.0.log

hari

5

2009

Mon Dec 17, 2012 7:02 am

lambretta View the latest post

No unread posts 7.3-7.4 Install

spideyk21

8

1700

Sat Dec 08, 2012 11:44 am

brfransen View the latest post

No unread posts Webmin error on R7.2

tscholl

10

1790

Fri Nov 02, 2012 8:42 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Database Deleted during Linhes Upgrade/Install

mediathreat

2

777

Mon Oct 29, 2012 7:28 pm

christ View the latest post

No unread posts the iso for 6.04 is missing from the server

mattbatt

1

737

Wed Oct 17, 2012 5:36 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Upgrade error

tophee

9

3320

Thu Oct 11, 2012 9:18 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Upgrade from 6.03 to 6.04 and later 7.x

dickwyn

1

801

Tue Oct 09, 2012 9:29 pm

dickwyn View the latest post

No unread posts Upgrading 6.04 to 7.3: linhes-scripts package conflicts?

Harveythedog

11

1885

Mon Oct 08, 2012 2:35 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Backend not working after upgrade to 7.4

joelsplace

5

1792

Sun Oct 07, 2012 7:20 am

jams View the latest post

No unread posts Error upgrading from 7.2 to 7.3

kmkittre

5

899

Wed Oct 03, 2012 2:52 pm

kmkittre View the latest post

No unread posts Migrating from R5D1 to LinHES R7.2

Axxel

6

2543

Mon Oct 01, 2012 1:58 pm

Axxel View the latest post

No unread posts [SOLVED] upgrading to 7.1 linhes-scripts package not found

dothedog

10

2479

Thu Sep 20, 2012 2:02 pm

Golffies View the latest post

No unread posts Upgrade fails on database

joelsplace

14

1762

Sat Sep 08, 2012 6:06 pm

christ View the latest post

No unread posts 5 minute delay when deleting recordings or displaying info

welner

2

970

Mon Aug 27, 2012 8:16 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Problem installing default 7.4 on Dell Optiplex 270

jmhunt

1

488

Mon Aug 27, 2012 2:15 pm

jmhunt View the latest post

No unread posts Release 7.4

nbdwt73

3

806

Mon Aug 20, 2012 6:43 pm

nbdwt73 View the latest post

No unread posts /etc/runit/lirc.sh not running at start-up

vabiro

6

1185

Mon Aug 20, 2012 6:16 pm

vabiro View the latest post

No unread posts New Install of 7.3 - no video (sort of) [SOLVED]

bkamen

4

1018

Mon Aug 20, 2012 5:50 pm

Harveythedog View the latest post

No unread posts B&W Video on upgrade 6.04->7.04

vabiro

2

478

Mon Aug 20, 2012 9:54 am

vabiro View the latest post

No unread posts LinHES 7.4 Install Hangs

sparks

2

1103

Thu Aug 16, 2012 8:00 pm

christ View the latest post

No unread posts 7.3 and known NFS utils bug exportfs: /proc/fs/nfs/exports:1

ywd

0

1337

Tue Jul 31, 2012 7:10 pm

ywd View the latest post

No unread posts Can't add testing repo

iscraigh

0

1288

Fri Jul 20, 2012 3:16 pm

iscraigh View the latest post

No unread posts No Data Guide Availalble

jniffen

3

1893

Mon Jul 09, 2012 8:54 pm

tscholl View the latest post

No unread posts 6.04 Install woes - Solved!
Go to pageGo to page: 1, 2

vtdstein95

16

2915

Mon Jun 11, 2012 1:39 pm

jams View the latest post

No unread posts Monitorix not working after upgrade to 7.1 - Resolved
Go to pageGo to page: 1, 2

tscholl

15

3672

Tue Jun 05, 2012 11:28 am

mikavir View the latest post

No unread posts Pre upgrade advice and plan

luxluthor

1

661

Tue May 29, 2012 2:40 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts FIxed - Resolution issue, Live TV issue

garetjax67

4

1036

Mon May 14, 2012 6:40 pm

garetjax67 View the latest post

No unread posts Messages from USB tuner - Solved

tscholl

0

1168

Wed May 09, 2012 10:17 am

tscholl View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 376 topics ] 
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next



All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu