View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic  [ 376 topics ] 
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

Search for:
   
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts ISO Image not GPT partition compatible - Cant install

bmc34

12

3307

Wed Jul 22, 2015 9:23 pm

bobmyth View the latest post

No unread posts R8.2 and Kodi
Go to pageGo to page: 1, 2

nicom

17

5351

Sun Jun 28, 2015 8:40 pm

nicom View the latest post

No unread posts kodi failing to launch after june 2015 updates - SOLVED

welner

0

8027

Sat Jun 27, 2015 2:17 pm

welner View the latest post

No unread posts R8.3 - Myhthweb can't write to database

grego892

3

2221

Thu Jun 25, 2015 10:27 pm

tscholl View the latest post

No unread posts System won't boot after R8.3 pacman upgrade
Go to pageGo to page: 1, 2

tscholl

15

3461

Tue Jun 23, 2015 9:10 pm

tscholl View the latest post

No unread posts Ceton Driver Will Not Load In Latest Updates

sparks

2

1393

Sun Jun 21, 2015 4:32 pm

sparks View the latest post

No unread posts 8.2 to 8.3 Upgrade - fails do to xbmc directorys

tscholl

2

1366

Sun Jun 21, 2015 10:51 am

brfransen View the latest post

No unread posts 8.2 Pacman -Syu update fails to boot

thekingofspain

4

1941

Thu Jun 18, 2015 5:12 pm

tscholl View the latest post

No unread posts R7 Install Problems

UniCav

3

2691

Wed Apr 15, 2015 8:52 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts squashfs errors
Go to pageGo to page: 1, 2

bigtoedsloth

20

4938

Mon Apr 13, 2015 1:06 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Attachment(s) R8.2, AMD APU / UEFI issues
Go to pageGo to page: 1, 2

meagain

16

6671

Thu Mar 19, 2015 10:16 am

lsteingr01 View the latest post

No unread posts R8.2 and Older NVidia Drivers

wsuetholz

4

2192

Sat Jan 17, 2015 7:21 am

wsuetholz View the latest post

No unread posts LinHES and ZFS

wsuetholz

2

1497

Fri Jan 16, 2015 12:00 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Migrating from Mythdora to LinHES

bgrant3406

4

2979

Mon Jan 12, 2015 7:13 am

bgrant3406 View the latest post

No unread posts Trying to integrate Netflix

neufeld

11

5127

Mon Jan 05, 2015 2:13 pm

neufeld View the latest post

No unread posts New LH8.2 system - Suggestions/Advice

mitmwp

1

1616

Fri Dec 05, 2014 7:17 am

brfransen View the latest post

No unread posts Key Mapping ESC key changed after upgrade to latest 8.2?

bgrant3406

2

1858

Mon Dec 01, 2014 4:01 pm

bgrant3406 View the latest post

No unread posts 8.2 Upgrade: Unrecognized Archive Format

opel70

2

1470

Tue Nov 25, 2014 7:13 am

brfransen View the latest post

No unread posts Installation for frontend machine dies at adding swap

mbliss

1

1200

Sat Nov 22, 2014 10:56 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Mythfronted can't open /dev/devd

mbliss

3

1759

Sat Nov 22, 2014 3:26 pm

mbliss View the latest post

No unread posts Upgrade/install woes to r8.1

bearwood

6

2550

Tue Nov 18, 2014 11:37 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts 8.0 to 8.1 Upgrade Failure...

RobTheGob

5

1600

Mon Nov 10, 2014 7:00 pm

RobTheGob View the latest post

No unread posts problem with rpc upgrading from 8.1 to 8.2

welner

1

1482

Sun Nov 02, 2014 9:56 am

RacerX View the latest post

No unread posts Upgrade 8.1 to 8.2 using ISO

tscholl

2

1323

Sun Nov 02, 2014 9:25 am

brfransen View the latest post

No unread posts 8.2 suprise feature

mattbatt

2

1265

Fri Oct 31, 2014 11:43 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts New experience with migration from 8.1 - 8.2

nbdwt73

5

1622

Fri Oct 31, 2014 10:00 am

mattbatt View the latest post

No unread posts Upgrade 7.4 to 8.1-11 fine,no digital audio with DVI-to-HDMI

lsteingr01

5

2688

Thu Oct 30, 2014 10:30 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Experiences trying to upgrade 8.1 to 8.2
Go to pageGo to page: 1, 2, 3, 4, 5

neufeld

66

10443

Thu Oct 30, 2014 8:28 am

RacerX View the latest post

No unread posts Lost X-windows after 8.1->8.2 upgrade

jeff.reeder

6

1874

Thu Oct 30, 2014 6:09 am

brfransen View the latest post

No unread posts Remote fail after 7.4 to 8.0 - 8.1 - 8.2 upgrade (solved)

Joker

6

1960

Sat Oct 25, 2014 7:21 pm

Joker View the latest post

No unread posts Attachment(s) R8.1.1 fresh install goes awry during configuration
Go to pageGo to page: 1, 2, 3

twbutler

35

5511

Mon Oct 20, 2014 11:05 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Enable frontend startup?

Maximus

1

1546

Sat Oct 18, 2014 6:56 am

brfransen View the latest post

No unread posts NVIDIA driver update in R7.4

brizi

0

7742

Wed Oct 15, 2014 5:03 pm

brizi View the latest post

No unread posts PVR500 not working in 8.1.1

JoeF

4

2057

Mon Oct 06, 2014 7:39 pm

JoeF View the latest post

No unread posts New setup with 2 dish receivers and serial ir-blaster

sfsouter

2

1092

Fri Sep 26, 2014 8:20 am

jams View the latest post

No unread posts hauppauge remote not working

meierjo

5

1892

Fri Sep 05, 2014 1:12 pm

jams View the latest post

No unread posts Install Hang -SOLVED!!

meierjo

9

2334

Thu Aug 28, 2014 10:54 am

bgrant3406 View the latest post

No unread posts Nvidia legacy drivers in 8.1 (self install, need to stop X)

vrtladept

1

1355

Sat Aug 09, 2014 12:35 pm

vrtladept View the latest post

No unread posts R8 Upgrade Experience
Go to pageGo to page: 1, 2

nicom

19

4866

Thu Jul 31, 2014 8:17 pm

nicom View the latest post

No unread posts r6.04 > 7.? upgrade failed; best recovery path?

luxluthor

1

1039

Thu Jul 17, 2014 3:23 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts -Libdvdcss- not being loaded during new 8.1 install

bgrant3406

2

1116

Wed Jul 02, 2014 7:25 am

bgrant3406 View the latest post

No unread posts Installation fails on unpacking initramfs

mbliss

11

2556

Fri May 16, 2014 10:37 am

brfransen View the latest post

No unread posts Command-line Partial Restore?

opel70

8

1662

Fri May 09, 2014 7:48 pm

opel70 View the latest post

No unread posts 8.1.1 install hangs after nVidia video driver install

TVBox

2

1208

Tue Apr 22, 2014 7:06 am

brfransen View the latest post

No unread posts Lenovo GPT UEFI won't boot, "No operating system"
Go to pageGo to page: 1, 2

btm

27

5979

Sun Mar 30, 2014 1:48 pm

btm View the latest post

No unread posts [SOLVED]7.4: Mythmusic does not seem to work

goonzo

5

1203

Tue Mar 25, 2014 3:09 pm

goonzo View the latest post

No unread posts I need to move my istall partition

mattbatt

5

995

Mon Mar 24, 2014 6:38 am

brfransen View the latest post

No unread posts R8 and ceton infintv 4 pcie - no live video

unknown_owner

6

1190

Thu Mar 20, 2014 8:33 am

slowtolearn View the latest post

No unread posts no sound, R8.1.1

Grapes

2

787

Tue Mar 18, 2014 6:13 pm

Grapes View the latest post

No unread posts Installation hang

57degrees

5

1624

Sun Mar 16, 2014 6:29 am

cem365lh View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 376 topics ] 
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next



All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu