View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic  [ 397 topics ] 
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next

Search for:
   
 Topics   Author   Replies   Views   Last post 
No unread posts Upgrade Options

lcp676

10

5232

Wed Feb 02, 2011 10:29 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts 6.01 upgrade problems

psicard

4

2736

Wed Feb 02, 2011 11:45 am

tjc View the latest post

No unread posts SOLVED - Setting up Webmin in R6?

davej45

4

4235

Fri Jan 28, 2011 1:45 am

mattbatt View the latest post

No unread posts Installation freezes, UTF-8 mode

dloug28460

8

4063

Sat Jan 15, 2011 7:50 am

knappster View the latest post

No unread posts Working on first LinHes7 [Got Up & Working]

snaproll

4

3056

Thu Jan 06, 2011 6:53 pm

snaproll View the latest post

No unread posts 6.03 as a Live CD?

neutron68

3

2713

Fri Dec 31, 2010 7:35 pm

cesman View the latest post

No unread posts Missing menu items

mbliss

1

1595

Mon Dec 20, 2010 5:03 pm

brfransen View the latest post

No unread posts Best way to copy an install?

mattbatt

5

3553

Sun Dec 19, 2010 1:50 pm

neutron68 View the latest post

No unread posts 6.0.3 install: Cannot display the video mode

marc.aronson

6

3535

Fri Nov 26, 2010 1:04 am

marc.aronson View the latest post

No unread posts /var/log/acpid.log gets massive

nmcaullay

2

2253

Mon Nov 08, 2010 4:19 pm

nmcaullay View the latest post

No unread posts reverting to non-testing repos

nmcaullay

5

3541

Mon Nov 08, 2010 8:15 am

jams View the latest post

No unread posts nvidia TNT2 card on R6.02?

chunter2

10

4891

Tue Oct 26, 2010 7:00 am

chunter2 View the latest post

No unread posts Post Upgrade Dvico Dual 4 missing adapter

techman83

13

6022

Tue Oct 19, 2010 7:52 pm

nicom View the latest post

No unread posts Virtualbox

cahlfors

3

2609

Thu Oct 14, 2010 12:25 pm

poflynn View the latest post

No unread posts Several Install Issues needing Help to Fix.

Edward

13

4945

Wed Oct 06, 2010 8:45 pm

manicmike View the latest post

No unread posts Issues installing LinHES 6.03 & Hauppage 350 [update]

battont

1

2086

Thu Sep 30, 2010 10:52 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts OTA signal jumpy hanging

mattbatt

2

2969

Tue Sep 21, 2010 11:31 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts Issue migrating mysql database from R5E50 to LinHES 6.03

screwball

0

2094

Tue Sep 21, 2010 6:42 pm

screwball View the latest post

No unread posts R6.02 mplayer - no such xvmc video driver

spyderco

1

2026

Fri Sep 17, 2010 6:43 pm

Gunnar02 View the latest post

No unread posts PVR150 IRblaster and pace DC50X settopbox

Tim_W

2

2225

Sat Sep 11, 2010 8:44 pm

sparks View the latest post

No unread posts knoppmyth can't find my capture card

luckyind

1

1806

Mon Aug 30, 2010 3:14 am

TVBox View the latest post

No unread posts Mythnews and mythbrowser not working after upgrade

hartsu

14

7390

Sat Aug 28, 2010 9:11 pm

tscholl View the latest post

No unread posts Can't configure tuner card

tombriggs

3

2760

Wed Aug 25, 2010 6:54 pm

mihanson View the latest post

No unread posts [Solved] Satelco EasyWatch PCI DVB-S 1131:7146:1894:001b

Golffies

13

10437

Fri Aug 20, 2010 2:35 pm

Golffies View the latest post

No unread posts Creating user account during R6.02 install

winnpeny

9

6049

Sun Aug 15, 2010 10:35 pm

mattbatt View the latest post

No unread posts [Solved]No audio after fresh install of R06.03

bobmyth

6

4101

Sat Aug 14, 2010 11:18 am

mattbatt View the latest post

No unread posts R6 installs then exits X on 1st boot - Solved

rootmoose

8

3804

Sun Aug 08, 2010 5:23 pm

manicmike View the latest post

No unread posts mythweather .23-29 appears to be incomplete

welner

1

1695

Thu Aug 05, 2010 10:18 am

goofee View the latest post

No unread posts New Frontend

dickwyn

10

4491

Sat Jul 31, 2010 10:07 pm

dickwyn View the latest post

No unread posts LinHES Frontend on a USB Memory Stick - Discussion
Go to pageGo to page: 1, 2

Martian

28

13214

Wed Jul 28, 2010 8:25 am

silentaccord View the latest post

No unread posts LVM Problem Upgrading to R6

wildenj

0

1712

Sun Jul 18, 2010 2:03 pm

wildenj View the latest post

No unread posts 6.03 Upgrade Script Problem

sparks

3

2661

Sat Jul 17, 2010 8:36 am

tjc View the latest post

No unread posts Should I re-install or....?

luxluthor

0

1693

Sat Jul 10, 2010 10:10 am

luxluthor View the latest post

No unread posts Upgrade r5.5 to Linhes-How long should it take?

livingdaylights

1

1731

Fri Jul 09, 2010 6:11 pm

tjc View the latest post

No unread posts Reverting to Default Display Settings
Go to pageGo to page: 1, 2, 3

nicom

31

7720

Fri Jul 09, 2010 6:08 pm

tjc View the latest post

No unread posts Dual display on R6

roofchop

10

3358

Wed Jun 30, 2010 9:45 am

roofchop View the latest post

No unread posts [SOLVED] r6.0.3 upgrade problem

welner

5

2770

Wed Jun 16, 2010 10:37 am

welner View the latest post

No unread posts 6.03.00 installation removed /dev/initctl?

DonLKSAB

0

1762

Mon Jun 14, 2010 4:54 am

DonLKSAB View the latest post

No unread posts R6 QAM channel scan

tscholl

10

3237

Sun Jun 13, 2010 10:40 am

tscholl View the latest post

No unread posts [SOLVED] R6 SBE install breaks MBE

dfdario

1

1325

Fri Jun 11, 2010 3:56 pm

dfdario View the latest post

No unread posts MythVideo thumbnail generation not working

firesnatch

3

2309

Thu Jun 10, 2010 7:49 pm

firesnatch View the latest post

No unread posts Shepherd cpan JavaScript problem

Harveythedog

3

2271

Tue Jun 08, 2010 6:44 pm

Harveythedog View the latest post

No unread posts Installation freezes at 2%
Go to pageGo to page: 1, 2

nicom

16

5094

Tue Jun 08, 2010 5:08 pm

nicom View the latest post

No unread posts [SOLVED] ATI Remote Wonder not working on R6

winnpeny

2

1998

Thu May 27, 2010 9:14 pm

ChapmanI View the latest post

No unread posts LinHES-Scripts Questions

nicom

2

1979

Thu May 27, 2010 4:01 pm

nicom View the latest post

No unread posts [Solved] SI7012 (Realtek ALC650) 1039:7012:1043:8095

Golffies

1

2819

Wed May 26, 2010 2:15 pm

Golffies View the latest post

No unread posts R6.01 to R6.02 update stuck-endless loop of updating schema
Go to pageGo to page: 1, 2

graysky

27

6941

Tue May 18, 2010 10:49 am

techman83 View the latest post

No unread posts Networking Problem after upgrade from R5.5 to R6.02

richwine4

3

2135

Sun May 16, 2010 7:24 am

richwine4 View the latest post

No unread posts KM/LinHES servers up?

jayb282

3

1912

Sat May 15, 2010 12:13 am

graysky View the latest post

No unread posts Myth 0.23 question

chunter2

1

1729

Mon May 10, 2010 6:33 pm

tjc View the latest post

Display topics from previous:  Sort by  
Post new topic  [ 397 topics ] 
Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Next



All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


Unread posts Unread posts    No unread posts No unread posts    Announce Announcement
Unread posts [ Popular ] Unread posts [ Popular ]    No unread posts [ Popular ] No unread posts [ Popular ]    Sticky Sticky
Unread posts [ Locked ] Unread posts [ Locked ]    No unread posts [ Locked ] No unread posts [ Locked ]    Moved topic Moved topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu