View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 4:33 pm 
Offline
Joined: Mon Jun 12, 2006 11:23 am
Posts: 21
after installing r5v7 (clean install) myth can't find my scheduled recorded shows.
If I record directly from guide they are there and fine.
I am using the.
WinTV-PVR-250
I also have the following issues:
1. After Manual install lilo didn't work.
2. After automatic install the partition was not set to boot. I had to go back and do this manually. (This has been an issue for me on all the versions I used)
3. Deleting a show that is currently being recorded locks up myth front end.

This has been my first update since r5a22. That version worked really well for me after a manual install. I will try to generate some error logs once I get home.

Any ideas?

Cheers,

-e


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 6:03 pm 
Offline
Joined: Fri Aug 26, 2005 9:54 pm
Posts: 617
Did you upgrade r5a22 => r5C7? Or do a clean install? What source do you use for your listings?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 14, 2006 10:39 pm 
Offline
Joined: Fri Sep 19, 2003 7:05 pm
Posts: 5088
Location: Fontana, Ca
cloudtrix wrote:
after installing r5v7 (clean install) myth can't find my scheduled recorded shows.
Not an installation issue...
cloudtrix wrote:
If I record directly from guide they are there and fine.
I am using the.
WinTV-PVR-250
I also have the following issues:
1. After Manual install lilo didn't work.
2. After automatic install the partition was not set to boot. I had to go back and do this manually. (This has been an issue for me on all the versions I used)
3. Deleting a show that is currently being recorded locks up myth front end.

This has been my first update since r5a22. That version worked really well for me after a manual install. I will try to generate some error logs once I get home.
So, what exactly is your problem? Are 1,2 and 3 simply issues you encountered?

_________________
cesman

When the source is open, the possibilities are endless!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 12:08 am 
Offline
Joined: Mon Jun 12, 2006 11:23 am
Posts: 21
It was a clean install. I am using zap2it with charter cable listings

I couldn't get manual install to work. If possible I would like to have 10 gigs in the knopp partition.

-e


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jun 15, 2006 11:19 pm 
Offline
Joined: Fri Sep 19, 2003 7:05 pm
Posts: 5088
Location: Fontana, Ca
cloudtrix wrote:
I couldn't get manual install to work.
Needs to be clearly defined. If LILO failed during a manual install, did you boot off the CD, mount the drive, chroot and manual install LILO? A search for 'chroot mount lilo' should turn up answers....

_________________
cesman

When the source is open, the possibilities are endless!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 16, 2006 10:57 am 
Offline
Joined: Mon Jun 12, 2006 11:23 am
Posts: 21
cesman wrote:
cloudtrix wrote:
I couldn't get manual install to work.
Needs to be clearly defined. If LILO failed during a manual install, did you boot off the CD, mount the drive, chroot and manual install LILO? A search for 'chroot mount lilo' should turn up answers....


I will try it this weekend. It's just strange I didn't have to do this on previous versions.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu