View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Tue Sep 19, 2006 10:15 pm 
Offline
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:15 pm
Posts: 82
ok I try to do a auto install on my 200 gig drive in what was a working system before i decided to do a clean install. I accept all defaults and it begins to format the drives after partitioning. it gets through hda1 hda2 but on hda3 it returns
error: formatting of /dev/hda3 failed. Some messages
from mkfs.ext3: Writing inode tables:
1/1477
3/1477
5/1477
..........
keeps going

but when I immeadatly go to a terminal window ctrl alt f2 and run the command mkfs.ext3 -b 4096 /dev/hda3
the format runs and completes successfully.
Any thoughts on what could be causing this? I"m desperate for help.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Sep 19, 2006 11:09 pm 
Offline
Joined: Wed Sep 08, 2004 10:15 pm
Posts: 82
ok to add to this it looks like it also is outputting "warning had trouble writing out superblocks.done" does this lead to a dead drive? Not looking forward to that.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu