View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Thu Sep 28, 2006 12:01 pm 
Offline
Joined: Sun Aug 27, 2006 2:31 pm
Posts: 287
Title says it all. :) I'm wondering because I recently reinstalled my machine due to getting a bigger drive. Originally, I had to download new sound drivers to get my sound to work. However, this time I didn't. I used the exact same burned cd for both installs, so the only reason I can think of is because KM downloaded updates while it installed.

_________________
KM R5E50; K8NGM2; A64-3800+; 1024MB PC3200; LG DVD-RW; Seagate 750GB; 6600 PCI-E; Onboard sound; Hauppauge PVR-150


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Sep 28, 2006 5:35 pm 
Offline
Joined: Wed Aug 23, 2006 3:07 pm
Posts: 339
baishen78 wrote:
Title says it all. :) I'm wondering because I recently reinstalled my machine due to getting a bigger drive. Originally, I had to download new sound drivers to get my sound to work. However, this time I didn't. I used the exact same burned cd for both installs, so the only reason I can think of is because KM downloaded updates while it installed.


I think it downloads the video drivers during install. I know it connects to the nvidia site during the install anyway.

No idea if it downloads sound drivers though.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 30, 2006 6:16 pm 
Offline
Site Admin
Joined: Fri Sep 19, 2003 6:37 pm
Posts: 2657
Location: Whittier, Ca
It downloads nothing. Perhaps reading the changelog....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 3:32 pm 
Offline
Joined: Sun Aug 27, 2006 2:31 pm
Posts: 287
cecil wrote:
It downloads nothing. Perhaps reading the changelog....


Then why would I have to update my sound drivers during one install, but not the other? The only thing that changed was the hard drive. I reinstalled with the exact same hardware using the exact same cd.

_________________
KM R5E50; K8NGM2; A64-3800+; 1024MB PC3200; LG DVD-RW; Seagate 750GB; 6600 PCI-E; Onboard sound; Hauppauge PVR-150


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 02, 2006 7:35 pm 
Offline
Joined: Wed Aug 23, 2006 3:07 pm
Posts: 339
baishen78 wrote:
cecil wrote:
It downloads nothing. Perhaps reading the changelog....


Then why would I have to update my sound drivers during one install, but not the other? The only thing that changed was the hard drive. I reinstalled with the exact same hardware using the exact same cd.


Odd. I could have sworn the install connects to nvidia at one point. When I installed C7 originally, I hadn't had the network cable hooked up yet, and it kept hanging on trying to resolve the address.

Maybe it's MythTV that connects and installs drivers rather than KM?

Cecil, no offense, but the instructions and the changelogs aren't the easiest things for new users to understand. At least I had trouble, but I might be unusually stupid.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu