View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Sun Nov 26, 2006 9:21 pm 
Offline
Joined: Mon Mar 13, 2006 6:14 pm
Posts: 3
I'm trying to do a manual install with R5D1 with the following config. (Nforce4 mobo, 1 40gb PATA drive, 2 250GB PATA drives, 2 250GB SATA drives).

The 40gb is the boot drive, and I partition it as such (intending to make an LVM of the others after install). After partitioning, I choose Configure Installation and after filling in the name options am prompted to set the password. But it won't allow me to type anything in there so I can never proceed, telling me the passwords aren't the same or empty.

Any ideas?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Nov 26, 2006 9:37 pm 
Offline
Site Admin
Joined: Fri Sep 19, 2003 6:37 pm
Posts: 2657
Location: Whittier, Ca
When you type your password in, not is displayed. Type it in, press <ENTER> and type it in again. What happens?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Ahhhh
PostPosted: Sun Nov 26, 2006 10:35 pm 
Offline
Joined: Mon Mar 13, 2006 6:14 pm
Posts: 3
I guess I was expecting some kind of local echo. Seems to be fine when I put in a password accurately both times.

Thank You


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu