View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 
Go to page Previous  1, 2

Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 21, 2008 5:32 am 
Offline
Joined: Wed Mar 07, 2007 9:34 am
Posts: 28
Yup, I guess that makes perfect sense.

It seems that my HDHomeRun tuning problems may be a pre-existing condition. I have no idea how or when it happened, but even when I reverted back to R5F27 again, it was not tuning properly. Had to do a channel scan again. I don't know if my cable company is periodically changing the tuning table or something - it's really weird. I'll get the channels back in order on the old installation before I try the upgrade again.

In any case, that still doesn't answer the question of why some of my old recordings don't want to play in R5.5. Got any ideas there?

Thanks for the help!

_________________
John
ASUS M2NPV-VM, AMD X2 3600+, 1GB RAM, 500GB SATA, Onboard Nvidia 6150 Video and Onboard Audio, HDHomeRun


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ] 
Go to page Previous  1, 2



All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu