View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Sun Aug 24, 2008 9:21 am 
Offline
Joined: Mon Oct 09, 2006 12:18 pm
Posts: 29
After a fresh install to try out 5.5 I get this message on boot:

Mounting local filesystems...failed

After some experimentation I found commenting out the line to mount proc in /etc/fstab gets rid of the message. Howerver, regardless of whether I comment out that line or not, /proc exists and contains data and the system seems to run fine either way.

Can anybody explain this?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 07, 2008 7:07 am 
Offline
Joined: Sun Sep 21, 2008 7:54 am
Posts: 3
Location: The Netherlands
Same here. Dont know what to do yet. Have you learned more?
Where is that line, which file to edit?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 07, 2008 8:35 am 
Offline
Joined: Wed Jan 25, 2006 1:03 pm
Posts: 240
Location: Shakopee, MN USA
I get the same message on my box during boot up. It has not affected anything so I just accepted it as the normal boot up process.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Nov 08, 2008 6:36 pm 
Offline
Joined: Thu Mar 25, 2004 11:00 am
Posts: 9551
Location: Arlington, MA
It's trying to remount one of the virtual file systems that is already mounted. I forget which one. You can ignore it.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu