View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 3:29 pm 
Offline
Joined: Wed Oct 20, 2004 12:09 pm
Posts: 10
Hello,

I seem to recall an issue with R5.5 where live TV works on a fresh install with PVR-350 (tv-out), but as soon as you do your first reboot after install than live TV only shows snow. I am now having this issue and was hoping someone might be able to point me in the right direction as I can't find a reference to it on the forum.

As a side note I tried LinHES 6.3, but with all the pvr350 and serial IR blaster issuses I am now trying to get R5.5 working.

Thanks for your help.


-- R5.5, PVR350 with TV out, Serial IR Blaster


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 4:50 pm 
Offline
Joined: Sat Feb 03, 2007 12:52 am
Posts: 187
Location: Manitoba, Canada
It's been a while since I've used R5.5 but I think you might be looking for something like this. http://knoppmyth.net/phpBB2/viewtopic.php?t=16725

Add
Code:
[startup] {ivtv-tune -c 3}
to
/home/mythtv/.fluxbox/apps


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 5:47 pm 
Offline
Joined: Wed Oct 20, 2004 12:09 pm
Posts: 10
goofee. That was exactly it, thank you! Once you posted that it jogged my memory.

I added
Code:
[startup] {ivtv-tune -c 3}


to /home/mythtv/.fluxbox/apps and rebooted. Worked perfectly.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu