View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Fri May 26, 2006 5:36 am 
Offline
Joined: Wed Apr 27, 2005 1:02 pm
Posts: 58
Does the boot time TESTCD option work in R5C7?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 26, 2006 4:27 pm 
Offline
Joined: Mon May 10, 2004 8:08 pm
Posts: 1891
Location: Adelaide, Australia
Worked for me. I booted using "tv testcd"


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue May 30, 2006 3:44 pm 
Offline
Joined: Thu Mar 25, 2004 11:00 am
Posts: 9551
Location: Arlington, MA
Yes. However it can't be the only thing on the line. Put "tv" or "expert" or ... (I forget the other possibilities) in front and it should be fine.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue May 30, 2006 4:12 pm 
Offline
Joined: Wed Apr 27, 2005 1:02 pm
Posts: 58
Ah! That's right. "tv testcd" does work, whereas "testcd" doesn't.

Can we get this fixed Cesman? Or at least get it mentioned in the docs?

PS. The CD was Ok, damn it...


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu