View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ] 
Go to page Previous  1, 2, 3

Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 15, 2010 2:19 pm 
Offline
Joined: Mon Apr 23, 2007 1:45 pm
Posts: 389
Location: Fargo, ND, USA
Host Address on 6.03 machine appears fine to me
Local backend ip address 127.0.0.1 Port 6544
Master backend ip address 127.0.0.1 Port 6544

On checking my 5.5 master Back end I did find an old entry in my /etc/host file.
192.168.1.41 BE1
That I just now commented out.


rebooted everything and ran /usr/LH/bin/mythwelcome-config.py
as mythtv user and it worked this time.

Backend
Wakup time format: yyyy-MM-ddThh:mm:ss
Command to set time: /usr/bin/mythshutdown --setwakup $time
Server halt command: /usr/bin/mythshutdown --shutdown
Pre shutdown check-command: /usr/bin/mythshutdown --check

front end
Command to set wakeup Time: sudo sh -c "/usr/LH/bin?mythwelcome-set-alarm.sh $time"
Wakeup time format: time_t
nvram-wakeup Restart Command: (blank)
Command to reboot: sudo /sbin/reboot
Command to shutdown: sudo /sbin/poweroff
Command to run Xterm: xterm
Command to run to start frontend: /usr/LH/bin/mythfrontend-start



/home/mythtv/.fluxbox/apps doesn't appear to have anything to do with starting MythWelcome any more because it remains unchanged but it dos work correctly.

#Uncomment below if you are using firewire
#[startup] {/usr/bin/plugctl -n 0 "oPCR[0].n_p2pconnections=1"}
[startup] {feh --bg-scale ~/.fluxbox/wallpaper.png}
[startup] {/usr/LH/bin/LinHES-run}



Things to Note:

My 5.5 backend may have been running (starts on mythwelcome) but not when I looked at it.

The first time I run /usr/LH/bin/mythwelcome-config.py as root and the second time (when it worked) it was a mythtv user

On every boot it displays "Can Not connect to backend" but then it dos and works Ok. I do believe i have a ghost in the system. This is not the first time that this has happened on a stand alone test machine. I learned to isolate the master backend from the network whenever I ran a installed on a test machine but forgot this time.

Thanks Britney for your help
TVBox

_________________
TVBox
LinHES R8.4


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jun 15, 2010 2:29 pm 
Offline
Joined: Fri Jul 21, 2006 11:12 pm
Posts: 993
Location: SC
TVBox wrote:
/home/mythtv/.fluxbox/apps doesn't appear to have anything to do with starting MythWelcome any more because it remains unchanged but it dos work correctly.
In LinHES if MythWelcome is enabled it is run from the LinHES-run script.

Quote:
On every boot it displays "Can Not connect to backend" but then it dos and works Ok. I do believe i have a ghost in the system. This is not the first time that this has happened on a stand alone test machine.
I see this on occasion too but it is just that the backend isn't yet ready for connections when MythWelcome or Mythfrontend first try to connect. In mythtv-setup there are some settings that control how many times and how often it tries to reconnect to the backend.

Quote:
Thanks Britney for your help
You're welcome.

Britney


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 32 posts ] 
Go to page Previous  1, 2, 3



All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu