View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject: Forum Problem
PostPosted: Tue Sep 03, 2013 1:54 pm 
Offline
Joined: Mon Apr 10, 2006 3:48 pm
Posts: 884
Location: Lexington, Ky
Nice job with the new look for the LinHES forum.

But I have noticed a couple of problems.

#1 There are no longer any indicators for new messages in each section.
#2 The new messages button on the top of the page doesn't work.

In order to see if there is a new message you need to read the posted information in the right hand column to get an idea of when the last post was. Then you still have to open each section to see if there is an entry that is in BOLD print.

What happened to the nice little buttons to the left of each section? They were there when new version first went up?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problem
PostPosted: Tue Sep 03, 2013 2:44 pm 
Offline
Joined: Fri Jul 21, 2006 11:12 pm
Posts: 990
Location: SC
I noticed that this morning. Should have it fixed in a bit.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problem
PostPosted: Tue Sep 03, 2013 10:04 pm 
Offline
Joined: Tue Aug 15, 2006 11:14 am
Posts: 1194
Location: Orlando FL
I just use the "View Unread Posts" Button near the top right of the page. That lets' me see everything that has changed since the last time I logged in. Much easier than looking through every category. That's how I found your post.

_________________
My System


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problem
PostPosted: Thu Sep 05, 2013 11:11 am 
Offline
Joined: Fri Jul 21, 2006 11:12 pm
Posts: 990
Location: SC
Should be fixed now.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problem
PostPosted: Fri Sep 06, 2013 6:43 am 
Offline
Joined: Mon Apr 10, 2006 3:48 pm
Posts: 884
Location: Lexington, Ky
Yep they are back. Thanks.

The only other thing I've noticed is that the "new messages " counter is always at 0

Tim


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Forum Problem
PostPosted: Sun Oct 19, 2014 6:14 pm 
Offline
Joined: Sun Apr 30, 2006 7:49 pm
Posts: 37
Location: Ottawa
Another forum problem: the clock in the upper-right corner is off. Almost 45 minutes slow.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu