View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Sat Dec 10, 2016 11:15 pm 
Offline
Joined: Sat Apr 21, 2007 6:55 pm
Posts: 306
Location: CA,USA
Any ideas on this problem? Installing to a local, SATA virtual HD, default options other than a static IP addr, nothing else special. Older versions worked ok on VirtualBox.. Thx.

https://www.dropbox.com/s/2g6vnl6ycxihyda/LH2.png?dl=0

_________________
Paul O'Flynn


Last edited by poflynn on Sat Dec 17, 2016 2:50 pm, edited 1 time in total.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Dec 12, 2016 9:29 am 
Offline
Joined: Fri Jul 21, 2006 11:12 pm
Posts: 993
Location: SC
The R8.4.2 ISO works here on multiple VirtualBox hosts using both static and DHCP. The only change I make to the VirtualBox settings is change the network to Bridged Adapter. But I don't think that would cause the UUID error. Check your /etc/fstab and see if all the mounts have UUIDs.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 17, 2016 2:49 pm 
Offline
Joined: Sat Apr 21, 2007 6:55 pm
Posts: 306
Location: CA,USA
Like all good users requesting help I left out some valuable info - I forgot I had changed the parition sizes in the setup pages. Letting them default to 3GB & 5GB (IIR) fixed the issue. BTW my earlier, broken /etc/fstab contained two "UUID=" entries but omitted the actual ID value, hence the earlier error. Definitely a bug in the installer. Thx for the reply.

_________________
Paul O'Flynn


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Dec 17, 2016 6:15 pm 
Offline
Joined: Fri Jul 21, 2006 11:12 pm
Posts: 993
Location: SC
What was the size of the virtual HD and was there enough room on the host drive for it?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Dec 18, 2016 11:33 pm 
Offline
Joined: Sat Apr 21, 2007 6:55 pm
Posts: 306
Location: CA,USA
Good thinking - that was probably it. The HD was only 15GB in size although I was being careful to only enlarge the defaults a little the swap or something else probably pushed it over the edge. Thx.

_________________
Paul O'Flynn


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu