View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Sun Oct 12, 2008 8:07 pm 
Offline
Joined: Tue Nov 14, 2006 2:55 pm
Posts: 245
Location: South Jersey
recently my mbe's osd says "stopping transcode" while playing back a file constantly. In fact the message will not go away and the "exit playback' button won't work. I have to ff to the end of the file to get out.

Any ideas what's going on? Thanks

_________________
R6.04, dual core 3ghz, 3 gig memory, Zotac 8400 passive heat sink dvi/hdmi out video, 500 gig sata, dual tuner hdhomerun, streamzap remote

Abby


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 13, 2008 8:24 pm 
Offline
Joined: Tue Nov 14, 2006 2:55 pm
Posts: 245
Location: South Jersey
Can anyone even give me a hint on this? Thanks.

_________________
R6.04, dual core 3ghz, 3 gig memory, Zotac 8400 passive heat sink dvi/hdmi out video, 500 gig sata, dual tuner hdhomerun, streamzap remote

Abby


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu