View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject: Guide not updting
PostPosted: Sat Jan 11, 2014 12:24 pm 
Offline
Joined: Tue Sep 13, 2005 10:48 am
Posts: 852
Location: London, UK
Hi,

For some reason my OTA data is not updating as it should. I had a crash before Christmas and I was able to get everything working again pretty quickly, but had to start again with my channels as I lost everything. I am using UK FreeSat and two Hauppauge Nova-HD-S2 cards (DVB-S2 broadcast.)

So after my scan for channels I got programme guide for all channels except one, (ITV1 HD).

So, as there were several instances of ITV1 HD being broadcast I discovered that at least one other ITV1 HD was updating its epg data. I went back into MythTV Setup and rearranged my channels to use the working one and hid the others. So after exiting Mythtv-Setup I discover that the new ITV1 HD is gaining its EPG data OTA, but nothing else is.

I went back into MythTV-Setup and rescanned the transports, got a load more new stations and still not picking up the majority of the OTA EPG guide.

Any ideas what needs to be kicked?

_________________
Version:R8
Intel C2D 7400, Nvidia 5600 via HDMI to Samsung B37B650TW (PAL), Asus P5QL-E mobo, 4Gb PC6400 DDR2 ram, Samsung Spinpoint 500 Gb & 1Tb drive, Nova-HD-S2 (x2)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guide not updting
PostPosted: Sun Jan 12, 2014 10:04 am 
Offline
Joined: Tue Sep 13, 2005 10:48 am
Posts: 852
Location: London, UK
So, I've tried to remedy this through trial and error after googling didn't turn up anything particularly useful.

I tried various options, firstly I deleted all my channels and rescanned them. I ran mythfilldatabase from the command line using OTA (set in MythTV-setup). This did not get any listings. I changed the grabber to use tv_grab_uk_rt and followed the instructions here, yet was unable to get any listings.

when I ran mythfilldatabase I get this:
Code:
2014-01-12 16:10:53.279694 C  mythfilldatabase version: fixes/0.27 [v0.27-125-g7f548de] www.mythtv.org
2014-01-12 16:10:53.279712 C  Qt version: compile: 4.8.2, runtime: 4.8.2
2014-01-12 16:10:53.279716 N  Enabled verbose msgs:  general
2014-01-12 16:10:53.279726 N  Setting Log Level to LOG_INFO
2014-01-12 16:10:53.290285 I  Added logging to the console
2014-01-12 16:10:53.290898 I  Setup Interrupt handler
2014-01-12 16:10:53.290907 I  Setup Terminated handler
2014-01-12 16:10:53.290915 I  Setup Segmentation fault handler
2014-01-12 16:10:53.290922 I  Setup Aborted handler
2014-01-12 16:10:53.290930 I  Setup Bus error handler
2014-01-12 16:10:53.290938 I  Setup Floating point exception handler
2014-01-12 16:10:53.290946 I  Setup Illegal instruction handler
2014-01-12 16:10:53.290956 I  Setup Real-time signal 0 handler
2014-01-12 16:10:53.290991 N  Using runtime prefix = /usr
2014-01-12 16:10:53.291002 N  Using configuration directory = /root/.mythtv
2014-01-12 16:10:53.291060 I  Assumed character encoding: en_US.UTF-8
2014-01-12 16:10:53.291353 N  Empty LocalHostName.
2014-01-12 16:10:53.291359 I  Using localhost value of lust
2014-01-12 16:10:53.313399 N  Setting QT default locale to en_GB
2014-01-12 16:10:53.313474 I  Current locale en_GB
2014-01-12 16:10:53.313519 N  Reading locale defaults from /usr/share/mythtv//locales/en_gb.xml
2014-01-12 16:10:53.317800 I  Loading en_gb translation for module mythfrontend
2014-01-12 16:10:53.318851 I  Current MythTV Schema Version (DBSchemaVer): 1317
2014-01-12 16:10:53.320775 I  MythCoreContext: Connecting to backend server: 192.168.0.10:6543 (try 1 of 1)
2014-01-12 16:10:53.322890 I  Using protocol version 77
2014-01-12 16:10:53.323372 I  Opening blocking connection to master backend
2014-01-12 16:10:53.324059 I  Updating source #1 (Astra) with grabber tv_grab_uk_rt
2014-01-12 16:10:53.324184 I  No channels are configured to use grabber.
2014-01-12 16:10:53.324858 I  Starting process manager
2014-01-12 16:10:53.326643 I  Starting IO manager (read)
2014-01-12 16:10:53.326650 I  Starting process signal handler
2014-01-12 16:10:53.326893 I  Starting IO manager (write)
2014-01-12 16:10:53.392093 I  New Client:  (#1)
2014-01-12 16:10:53.727295 I  Grabber has capabilities: baseline manualconfig cache preferredmethod tkconfig apiconfig lineups
2014-01-12 16:10:54.127705 I  Grabber prefers method: allatonce
2014-01-12 16:10:54.128212 I  XMLTV config file is: /root/.mythtv/Astra.xmltv
2014-01-12 16:10:54.528958 E  FillData: XMLTV grabber returned error code 2
2014-01-12 16:10:54.529512 E  Error in 1:1: unexpected end of file
2014-01-12 16:10:54.540935 I  No programs found in data.
2014-01-12 16:10:54.541183 E  Failed to fetch some program info
2014-01-12 16:10:54.541200 I  Adjusting program database end times.
2014-01-12 16:10:54.839741 I      0 replacements made
2014-01-12 16:10:54.839751 I  Marking generic episodes.
2014-01-12 16:10:54.973040 I      Found 0
2014-01-12 16:10:54.973049 I  Extending non-unique programids with multiple parts.
2014-01-12 16:10:55.018937 I      Found 0
2014-01-12 16:10:55.018945 I  Fixing missing original airdates.
2014-01-12 16:10:55.077057 I      Found 0 with programids
2014-01-12 16:10:55.137892 I      Found 0 without programids
2014-01-12 16:10:55.137900 I  Marking repeats.
2014-01-12 16:10:55.248628 I      Found 0
2014-01-12 16:10:55.248637 I  Unmarking new episode rebroadcast repeats.
2014-01-12 16:10:55.251503 I      Found 0
2014-01-12 16:10:55.880821 I  Marking episode first showings.
2014-01-12 16:10:57.340784 I      Found 31254
2014-01-12 16:10:57.340793 I  Marking episode last showings.
2014-01-12 16:10:58.956042 I      Found 28127
2014-01-12 16:10:58.957011 I
===============================================================
| Attempting to contact the master backend for rescheduling.  |
| If the master is not running, rescheduling will happen when |
| the master backend is restarted.                            |
===============================================================
2014-01-12 16:10:58.957598 N  mythfilldatabase run complete.
2014-01-12 16:10:58.957646 I  Waiting for threads to exit
.

But no tv guide listings. Any ideas?

_________________
Version:R8
Intel C2D 7400, Nvidia 5600 via HDMI to Samsung B37B650TW (PAL), Asus P5QL-E mobo, 4Gb PC6400 DDR2 ram, Samsung Spinpoint 500 Gb & 1Tb drive, Nova-HD-S2 (x2)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Guide not updting
PostPosted: Thu Jan 23, 2014 3:02 pm 
Offline
Joined: Tue Sep 13, 2005 10:48 am
Posts: 852
Location: London, UK
A little update to this, though the guide was not updating, it seems new programme data was appearing via 'find programme'. Something has obviously become corrupted. I may have to back up and reinstall.

_________________
Version:R8
Intel C2D 7400, Nvidia 5600 via HDMI to Samsung B37B650TW (PAL), Asus P5QL-E mobo, 4Gb PC6400 DDR2 ram, Samsung Spinpoint 500 Gb & 1Tb drive, Nova-HD-S2 (x2)


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu