View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Mon Aug 27, 2012 12:01 pm 
Offline
Joined: Sun Jul 18, 2004 6:24 pm
Posts: 84
Location: Medford, Massachusetts
I am trying to build a development machine for getting my Hauppauge HD-PVR 1212 working from an old box I had at work. It is a Dell Optiplex 270 with an nVidia video card.

I boot from my freshly made LinHES 7.4 CD and select the default install. It goes through with a bunch of status updates being DONE and then the last thing is
Code:
  > Finished
:: Stopping Fbsplash daemon
Detected nVidia as the video card type
Installing nvidia 96xx drivers

and then it stops there. It has been sitting there with the cursor flashing for 20 minutes.

Any suggestions? Thanks!

_________________
AMD Athlon 64 3000+ on MSI K8T Neo
FX5200
pcHD3000
Firewire to Comcast cable box
PVR-250
R6


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 27, 2012 2:15 pm 
Offline
Joined: Sun Jul 18, 2004 6:24 pm
Posts: 84
Location: Medford, Massachusetts
Solved my own problem.

I needed to use the nVidia 8400 option in the Special Hardware. Now the install is working :-)

_________________
AMD Athlon 64 3000+ on MSI K8T Neo
FX5200
pcHD3000
Firewire to Comcast cable box
PVR-250
R6


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu