View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Sun Jun 13, 2010 7:22 am 
Offline
Joined: Tue Aug 08, 2006 7:08 pm
Posts: 554
Location: UK
There appears to be several versions of the Nova-T 500, the pictures and Box identities are the same :
Code:
Nova T 500
WinTV-NOVA-T-500
Model 287
SL-287-V2.0-UK



Using the two together appears to generate a problem if you have the pre-amp switched on on the Nova-T 500 using the force_lna_activation = 1 in the dvb-usb-dib0700 file in /etc/modprobe.d directory.
What appears to happen is that Nova-TD500 refuses to record programmes after an initial recording.
If the file is deleted and an external amplifier is used on the Nova-T500, every thing seems to work well.
It even seems to reduce the problem with the Nova-T500 with MythTV appearing to record, but no file being created.

The identities of the cards are as follows:
Code:
WinTV-NOVA-T-500
DVB-T

9901LF
Rev D885


3707

BusID 003 Device 002: ID 2040:9950 Hauppauge


and

Code:
WinTV-NOVA-TD-500
DVB-T

84109LF
Rev C2F4

3408

BusID 004 Device 002: ID 2040:8400 Hauppauge

_________________
Updated 2011/11/19: Athlon64 3700+ Asus A8N4-SLI Deluxe
1Gb PC 3200, 200Gb+250Gb+500Gb SATA HDD,
SATA DVD-RW Optiarc , Gigabyte GV-NX66128DP
Hauppauage Nova-T 500,+ 2x Nova HD S2 LinHes R6.02


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu