View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Fri Jun 25, 2010 9:22 pm 
Offline
Joined: Wed May 09, 2007 8:47 pm
Posts: 367
Location: Minnesota- Brrrrr!
I would like to play .avi files for the kids on R6.02. A .avi was transferred to:

/myth/video/MyVideo/MyVideo.avi

'Media Library' -> 'Watch Videos' shows 'no videos found'

Tried running the thumbnail generator and rebooting. Do I have the video in the right place and do I need to somehow scan / register the .avi with KM? Any suggestions are appreciated. Thank you.

_________________
R7.3: 0.22.20091023-1, Hauppauge PVR-500 (Philips FQ1236A MK4), Gigabyte Gigabyte EG45M-UD2H, E5200 2.4Ghz, 2GB RAM, NVIDIA GEFORCE 256MB


Last edited by gatorback on Sun Jun 27, 2010 10:52 am, edited 1 time in total.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 25, 2010 10:21 pm 
Offline
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:04 pm
Posts: 905
Location: LA, CA
you might try going into Service Menu>MythTV Config>Setup>Media Settings>Video Settings>Files Types (whew!!)

Make sure that an avi file isn't ignored. Also check maybe default player? If no avi there, maybe add it.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jun 26, 2010 1:49 am 
Offline
Joined: Sat Jan 06, 2007 7:08 pm
Posts: 84
have you hit the menu or 'm' button on a keyboard and selected 'scan for changes'? new files placed in the video directory do not automatically appear in the video browser

_________________
DH87MC i7-4770 16GB ram Xonar Essence ST geforce 710 LinHes 8.6


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 27, 2010 10:51 am 
Offline
Joined: Wed May 09, 2007 8:47 pm
Posts: 367
Location: Minnesota- Brrrrr!
Thanks! The menu & scan solved the problem. I wonder if there is a URL that documents these easter eggs.

_________________
R7.3: 0.22.20091023-1, Hauppauge PVR-500 (Philips FQ1236A MK4), Gigabyte Gigabyte EG45M-UD2H, E5200 2.4Ghz, 2GB RAM, NVIDIA GEFORCE 256MB


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 27, 2010 3:44 pm 
Offline
Joined: Fri Jul 21, 2006 11:12 pm
Posts: 1174
Location: SC
gatorback wrote:
Thanks! The menu & scan solved the problem. I wonder if there is a URL that documents these easter eggs.
http://www.mythtv.org/wiki/MythVideo#Scanning_for_Videos


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu