View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Sun Sep 19, 2010 7:24 pm 
Offline
Joined: Thu Oct 19, 2006 11:21 am
Posts: 51
HI,

1. If I goto hulu.com in mythbrowser I can't quit. Escape takes me to a bookmark screen, but I can't leave that screen.

2. The cursor disappears, which makes browsing difficult.

Any suggestions? hints?

Thanks!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 20, 2010 6:51 pm 
Offline
Joined: Thu Oct 19, 2006 11:21 am
Posts: 51
Maybe it has to do with flash?

Would firefox be better? I think there is a way to change from the internal webkit browser to firefox.

Hulu desktop seems to be missing shows that I can see from a web browser, fyi. That is why I am trying to use a broswer. Also the subtitles work in a browser, but not hulu desktop.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 20, 2010 9:15 pm 
Offline
Joined: Sun Aug 28, 2005 7:07 pm
Posts: 821
Location: Melbourne, Australia
luxluthor wrote:
Would firefox be better? I think there is a way to change from the internal webkit browser to firefox.


There is a setting to do this. Not sure where it is in the menu but it's certainly in the database.

I would just log in to the database and change it in there.

Mike

_________________
*********************
LinHES 7.4
Australian Dragon
*********************


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 20, 2010 10:18 pm 
Offline
Joined: Tue Aug 15, 2006 11:14 am
Posts: 1301
Location: Orlando FL
There is a setting to set the mouse cursor to disappear or not. It's in the mythtv setup menu under general I believe but what I have found more helpful is two things one
ctl alt u unhides the mouse cursor for you.
and second is this post http://mysettopbox.tv/phpBB2/viewtopic. ... highlight=

_________________
My System


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 22, 2010 8:13 pm 
Offline
Joined: Thu Oct 19, 2006 11:21 am
Posts: 51
Thanks!

Flash is a problem.

With the web mythfrontend setup for /usr/bin/firefox.bin %URL%, the mythfrontend will launch its bookmarks, but if one tries for have flash use full screen it crashes firefox :<(

Firefox currently seems to work best if I quit mythfrontend, at least with flash.

The 'internal' -- not 'Internal' webkit browser has a problem quitting, pkill xinit seems the only way.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 23, 2010 8:09 pm 
Offline
Joined: Sun Aug 28, 2005 7:07 pm
Posts: 821
Location: Melbourne, Australia
I have flash working on mine. It's LinHES 6.03 and it will do full screen, so it's definitely possible.

If it were happening to my machine, I would start firefox from an xterm and duplicate the problem. Crash errors should then be printed on the terminal.

_________________
*********************
LinHES 7.4
Australian Dragon
*********************


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Sep 23, 2010 8:47 pm 
Offline
Joined: Tue Aug 15, 2006 11:14 am
Posts: 1301
Location: Orlando FL
try reinstalling firefox and flash to the newest versions
do a
Code:
sudo pacman -Sy firefox flashplugin

and it will install the shiretoko (firefox) to launch firefox hit alt w (as in web browser)
escape usually gets you out of full screen flash mode F11 puts firefox in to a menubarless mode
give it a shot

_________________
My System


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Sep 25, 2010 10:14 pm 
Offline
Joined: Thu Oct 19, 2006 11:21 am
Posts: 51
First, thanks for helping.

Next, I was wrong about the Huludesktop, it has captions but they are turned off. There are many features which can be turned on and off.

I downloaded the Ubuntu 32 bit deb and put it in /tmp, then did an install_hulu.sh command. It upgraded it, BUT set the volume to 0. I thought it broke sound output, but it just set volume to 0. That took a while to figure out that the sound was working, but set to 0.

I also got the remote working, I had to edit the .huludesktop file. I have the streamzap remote, and this is what I put in:
Code:
[remote]
lirc_device = /dev/lircd
lirc_remote_identifier = Streamzap_PC_Remote
lirc_release_suffix = _UP
lirc_repeat_threshold = 10
button_name_up = UP
button_name_down = DOWN
button_name_left = LEFT
button_name_right = RIGHT
button_name_select = OK
button_name_menu = MENU

Again, it took some time to figure out that I had to set those exact parameters, I had just used streamzap, which did not work.

I also put a flyspray ( or whatever it is now) request to change /etc/unclutter.cfg parameters and add all the keystrokes like control-w to the help screen. There are new ones I learn all the time.

So Hulu is working pretty good with the remote. The subscribe and queue features are pretty useful too!


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu