View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject: MythArchive problem
PostPosted: Tue Oct 12, 2010 7:17 am 
Offline
Joined: Mon Mar 20, 2006 11:39 am
Posts: 32
Hello,

I'm having trouble in putting shows to DVD. The log shows this:
Quote:
/usr/lib/python2.6/site-packages/MySQLdb/__init__.py:34: DeprecationWarning: the sets module is deprecated
from sets import ImmutableSet
Using simple_fix_rtl
mythburn.py (0.1.20100526-1) starting up...
script path:/usr/share/mythtv/mytharchive/scripts
myth share path:/usr/share/mythtv
passed job file: /myth/tmp/config/mydata.xml
passed progress log file: /myth/tmp/logs/progress.log
mythburn.py (0.1.20100526-1) starting up...
QSqlDatabasePrivate::removeDatabase: connection 'DBManager0' is still in use, all queries will cease to work.
Found 2 CPUs
Obtaining MythTV settings from MySQL database for hostname taikalaatikko
temppath: /myth/tmp/work
logpath: /myth/tmp/logs
Setting process priority to 10
Processing Mythburn job number 1.
Options - mediatype = 0, doburn = 1, createiso = 0, erasedvdrw = 0
savefilename = ''
************************************************************
ERROR: Cannot find theme file 'theme.xml' in theme '0'
************************************************************

And the script terminates.

I tried changing the DVD theme to another during the Archive procedure. Tried to change 'MythBurnMenuTheme' to 'Black' at the web page (Settings/MythTV), but every time the script runs, it turns back to '0'. Looking at the script, I can see that it clears the settings first. But why it does not get the right ones instead?

I've recently upgraded to LinHES 6.03, and my system has gone through quite a many upgrades, the same database might have followed from the R5E50 version. I wouldn't be surprised, if the database carries a lot of unnecessary and outdated settings (is this the script I should be using?), but I've gotten lost here. I should mention that I was unable to burn to DVD in the previous version (R5.5) as well, which was one good reason to upgrade -apparently it did not fix my problem...

I've been using MythTV for quite a few years now, and I love it! I've been successful in configuring my systems so far, thanks to this marvellous forum. But this time I don't know how to unwind the problem, so I'd be grateful if someone could give me hints to the right direction.

I'm prepared to provide more information when necessary.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 26, 2010 9:23 am 
Offline
Joined: Mon Mar 20, 2006 11:39 am
Posts: 32
Anybody? Is this problem trivial/too difficult?

I have since been able to make the script work by changing the directory name of one of the themes to '0'. I must be genius :D

There must be a bit cleverer way...


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu