View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Sun Apr 23, 2017 2:27 pm 
Offline
Joined: Sun Apr 23, 2017 7:43 am
Posts: 1
Hi there! Brand new to LinHES and Arch. I have LinHES up and running and it works great for recording OTA TV. I decided to continue the task of backing up my DVD collection using LinHES after seeing the option in the LinHES menus. I have no problem backing up to ISOs, but every time I attempt to backup my dvd using the High Quality mpeg4 option, the rip fails. LinHES displays "Backup up <name_of_movie>.mp4" for a few seconds and within a few seconds it displays "Done backing up <name_of_movie>.mp4". But the job obviously fails.

The ISO backs up just fine, but I'd rather have mp4 to be able to watch on a mobile device when desired. I have confirmed that HandBrakeCLI is installed and does seem to be working. The .<name_of_movie>.log file in the videos folder states "Invalid preset High".

What am I missing?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Apr 24, 2017 1:44 pm 
Offline
Joined: Fri Jul 21, 2006 11:12 pm
Posts: 993
Location: SC
It was a problem with how the Handbrake preset was quoted in the script. I have fixed it and updated it with newer Handbrake presets.
Code:
sudo pacman -Syu


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu