View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 83 posts ] 
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 11:45 pm 
Offline
Joined: Sat Apr 08, 2006 7:27 am
Posts: 125
chris i really like this. Thanks for sharing it. if youre looking to add anything else can i suggest themes like project graham.. and k9copy. I modified the optical disk menu to add a button for k9copy .. which works well.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 29, 2007 4:22 pm 
Offline
Joined: Sat Oct 28, 2006 6:24 pm
Posts: 16
This is sweet - Thanks ChrisJ


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re k9copy
PostPosted: Sun Jul 29, 2007 6:38 pm 
Offline
Joined: Wed Nov 09, 2005 1:21 pm
Posts: 161
Location: Manchester UK
Quote:
chris i really like this. Thanks for sharing it. if youre looking to add anything else can i suggest themes like project graham.. and k9copy. I modified the optical disk menu to add a button for k9copy .. which works well.


if you let me know how you installed k9copy together with the button you added for the optical menu ill try and do a script for it. i have added a button for reburning myth archive images handy if they've failed or you want two copys. so a script to add your button two should not be to difficult.

_________________
Running:-
Intel 930 3GHz dual Core
Thermaltake Fanless CPU Cooler
Asus P5GS
Samsung 750G Sata HDD
8400 512m Video Card
2 * jetway DVB-t
1 * Haupage DVB-S2 Card
Samsung Sata 16x DVDRW
2048M Ram
1 * Netop Ion 330


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 29, 2007 8:08 pm 
Offline
Joined: Tue Jan 17, 2006 7:34 am
Posts: 126
Location: Australia
I've started to do a few updates to my script ..

If anyone has any quick things (steps) I'll update them as well


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Re k9copy
PostPosted: Mon Jul 30, 2007 3:18 am 
Offline
Joined: Sat Apr 08, 2006 7:27 am
Posts: 125
simonf wrote:
if you let me know how you installed k9copy together with the button you added for the optical menu ill try and do a script for it. i have added a button for reburning myth archive images handy if they've failed or you want two copys. so a script to add your button two should not be to difficult.


Knoppmyth appeared to already have all the dependencies for k9copy. I have no idea if this is the best way to do things, but this is what i did.

Firstly, in sources.list, i # out all the repositories except

Code:
deb http://ftp.debian.org stable main contrib non-free
deb http://www.debian-multimedia.org stable main

then
(i wasnt able to apt-get anything until i installed the missing key.. so i apt-key add– first)
Code:
apt-get update
apt-get install k9copy

this installed k9copy to /usr/bin/k9copy

I just created a backup of optical_menu.xml located in /usr/share/mythtv
and added the following between the buttons i wanted

Code:
   <button>
      <type>DVD_COPY</type>
      <text>Copy DVD</text>
      <action>EXEC /usr/bin/k9copy</action>
   </button>


After i restarted mythtv, the menu included the additional button and k9copy worked. its probably not very elegant though.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 10:14 am 
Offline
Joined: Tue Jul 31, 2007 9:48 am
Posts: 1
bube wrote:
great tool, that saves a lot of time.
Thx for releasing


^^ 8) ^^


Top
 Profile  
 
 Post subject: Newb with script?
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 5:06 am 
Offline
Joined: Sun Jun 17, 2007 1:01 am
Posts: 21
Chris,

I am running R5F1 and would like to add your script to my new setup - I have followed your instructions but it will not auto run off the web - Where i am getting messed up is the -q -0. it has a problem with the -0 parameter something like a Invalid argument i am typing your script into XTERM as root. I have managed to download the script to the machine without the -q or -0 parameters but i cannot figure out how to install once it downloads on the machine.

What am i doing wrong?

Like i said I am a newb to Knoppmyth but have a few questions.

1. is there a way to copy and paste to XTERM?
2. How can a person see the actual file system in Knoppmyth?

Thanks
AJ :D

_________________
My Frontend/Backend System in The Garage!

KnoppMyth R5F27
Case - Enermax / 420 Watt PWS
Motherboard - Asus A7N8X
Video Card - PNY 6600GT
Processor - AMD Athlon 2500
Ram - 1.0Gb PC3200 ram
HD - 250GB IDE
TV TUNER - PVR -150
Giga Lan


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Newb with script?
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 5:24 am 
Offline
Joined: Sun Jun 17, 2007 1:01 am
Posts: 21
ajgoyt1 wrote:
Chris,

I am running R5F1 and would like to add your script to my new setup - I have followed your instructions but it will not auto run off the web - Where i am getting messed up is the -q -0. it has a problem with the -0 parameter something like a Invalid argument i am typing your script into XTERM as root. I have managed to download the script to the machine without the -q or -0 parameters but i cannot figure out how to install once it downloads on the machine.

What am i doing wrong?

Like i said I am a newb to Knoppmyth but have a few questions.

1. is there a way to copy and paste to XTERM?
2. How can a person see the actual file system in Knoppmyth?

Thanks
AJ :D



Chris Jeez Newb here, I found out how to copy and paste it's the middle mouse button - It worked and brought up the script - and i installed what i wanted it said at the begining that it might not be supported with R5F1 but i will reboot and then give feedback. Question 2 is still valid i have scoured the forums and come up dry for question 2 is this possible?

Cheers
AJ :) :oops:

_________________
My Frontend/Backend System in The Garage!

KnoppMyth R5F27
Case - Enermax / 420 Watt PWS
Motherboard - Asus A7N8X
Video Card - PNY 6600GT
Processor - AMD Athlon 2500
Ram - 1.0Gb PC3200 ram
HD - 250GB IDE
TV TUNER - PVR -150
Giga Lan


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 7:28 am 
Offline
Joined: Tue Jan 17, 2006 7:34 am
Posts: 126
Location: Australia
The new version will be up on the weekend some time , it should fix your problam with the -o


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Newb with script?
PostPosted: Tue Aug 21, 2007 7:23 pm 
Offline
Joined: Fri Feb 03, 2006 5:31 pm
Posts: 39
ajgoyt1 wrote:
Chris,

I am running R5F1 and would like to add your script to my new setup - I have followed your instructions but it will not auto run off the web - Where i am getting messed up is the -q -0. it has a problem with the -0 parameter something like a Invalid argument i am typing your script into XTERM as root. I have managed to download the script to the machine without the -q or -0 parameters but i cannot figure out how to install once it downloads on the machine.

What am i doing wrong?

Like i said I am a newb to Knoppmyth but have a few questions.

1. is there a way to copy and paste to XTERM?
2. How can a person see the actual file system in Knoppmyth?

Thanks
AJ :D


One easy way I use is with samba. I watch the knoppmyth box on my tv while I sit on the couch with a laptop running ubuntu..but windows would work just as well.

In my /etc/samba/smb.conf file I have a few entries at the bottom I frequently comment out/uncomment to share things. The most common one I'm toggling it /myth or /tmp. from there it is easy for me to see what is going on when I don't know for sure....or to copy a file from the mythtv box to another machine to see if it works on another machine, etc.

Just remember if you share directories like that it is a good idea to turn off the share when you're done tinkering.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 12:22 pm 
Offline
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:04 pm
Posts: 905
Location: LA, CA
Is the script down? I cant get anything.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 8:43 pm 
Offline
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:04 pm
Posts: 905
Location: LA, CA
Too Many Secrets wrote:
Is the script down? I cant get anything.


OK the script is there I can see it from my MBE, but not the SBE. Anyone have a quick clue? Does removing some of the mysql or apache stuff hose the script?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 8:14 am 
Offline
Joined: Fri Nov 18, 2005 9:22 am
Posts: 777
Location: spencerport, ny (USA)
Too Many Secrets wrote:
OK the script is there I can see it from my MBE, but not the SBE. Anyone have a quick clue?

Can you ping the host (where the script resides) from the SBE? Does it resolve to the same IP as it does when you ping it from the MBE?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 10:39 am 
Offline
Joined: Fri Oct 20, 2006 12:04 pm
Posts: 905
Location: LA, CA
thornsoft wrote:
Too Many Secrets wrote:
OK the script is there I can see it from my MBE, but not the SBE. Anyone have a quick clue?

Can you ping the host (where the script resides) from the SBE? Does it resolve to the same IP as it does when you ping it from the MBE?


No it wouldn't ping the host from my SBE, but I could from my MBE. Something must be screwie in the SBE, I can ping in my home network but not out.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 27, 2007 12:12 pm 
Offline
Joined: Fri Nov 18, 2005 9:22 am
Posts: 777
Location: spencerport, ny (USA)
Too Many Secrets wrote:
No it wouldn't ping the host from my SBE, but I could from my MBE. Something must be screwie in the SBE, I can ping in my home network but not out.

See if you can ping via IP address. If so, then it's likely a DNS issue.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 83 posts ] 
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next



All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu