View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Thu Oct 31, 2019 2:47 pm 
Offline
Joined: Mon Apr 10, 2006 3:48 pm
Posts: 996
Location: Lexington, Ky
I've managed to get BWS Sytems Ha-Bridge running on my LinHES system however for it to work correctly and be recognized by Google Home or Alexa it "HAS" to be running on port 80

Unfortunately by default lighttpd also runs on port 80. I did find this.
Code:
In my situation, I wanted to keep a web interface running on port 80, but also allow Alexa to operate the ha-bridge enabled devices. I accomplished this via a simple proxy configuration. These examples assume you are running ha-bridge http on port 8080.

Example lighttpd config:

server.modules   += ( "mod_proxy" )
proxy.server = (
   "/api" =>
        (
                ( "host" => "127.0.0.1",
                  "port" => "8080"
                )
        )
)

I modified the proxy.server portion of the lighttpd config as shown, stopped and restarted lighttpd and everything worked!!!

Ha-bridge-5.3.0 does require jre1.8.0_60, you can download it by running this command
Code:
wget http://javadl.sun.com/webapps/download/AutoDL?BundleId=109700 -O Java-latest


Now I just have to figure out how to get the ha-bridge-5.3.0.jar to start during startup I'll be all set.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu