View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 403 posts ] 
Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Next

Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2010 12:25 pm 
Offline
Joined: Sun Mar 07, 2010 1:17 am
Posts: 16
I updated and am still having this problem. Is there a way in which I should rename the files, etc?

How can I tell mythvideo-scanner to only use the imdb number in the nfo for this show? That would work.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 19, 2010 5:17 pm 
Offline
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:11 pm
Posts: 353
Location: Brisbane, Australia
Can you please post or pm me the textual output when you run the script. Then i can see what is going on.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 20, 2010 9:23 pm 
Offline
Joined: Sun Mar 07, 2010 1:17 am
Posts: 16
Some of the output is coming out blanc when I paste it. Is it because it is in red? How can I paste it?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 20, 2010 9:27 pm 
Offline
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:11 pm
Posts: 353
Location: Brisbane, Australia
Put it in a code block and manually edit it. I only need one video.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 20, 2010 10:09 pm 
Offline
Joined: Sun Mar 07, 2010 1:17 am
Posts: 16
Ok, I was not able to get the text to show up at all, so during a scan I did a print screen to capture the text. I had to delete metadata for those shows so that Mythvideo-scanner could try to get the info again.

Here is the pic:

Image


Edit: better picture posted


Last edited by killabee444 on Tue Apr 20, 2010 10:28 pm, edited 1 time in total.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 20, 2010 10:25 pm 
Offline
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:11 pm
Posts: 353
Location: Brisbane, Australia
Ok,
that should be enough for me to go from.

I'll see what i can do


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 21, 2010 5:32 pm 
Offline
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:11 pm
Posts: 353
Location: Brisbane, Australia
Hi,

Try the latest revision. Please note that the imdb grabber script does not exist in 0.23, and tmdb does not have details for "The Pacific", so now the worst case is minimal details added to mythconverg compared with previously when the wrong details were added. if you still have a working imdb script (ie you are running 0.22) then you should get details from imdb.

BigB.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 21, 2010 6:30 pm 
Offline
Joined: Sun Mar 07, 2010 1:17 am
Posts: 16
Thanks, I will update and try again...


Edit: I get it now.. will try and post back


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 21, 2010 6:46 pm 
Offline
Joined: Sun Mar 07, 2010 1:17 am
Posts: 16
Ok, now it renames the files so I can't tell which episode is which. All except for part VI are just named "the pacific".

Is there a way to always skip all of the shows titled "the pacific"?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 21, 2010 7:22 pm 
Offline
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:11 pm
Posts: 353
Location: Brisbane, Australia
Set the inetref to 99999999.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 21, 2010 10:18 pm 
Offline
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:11 pm
Posts: 353
Location: Brisbane, Australia
Hi,

Several things;
I have added a native imdb grabber which no longer relies on the mythtv script. This is mostly because it is no longer supported by the mythtv developers.

Secondly, I just noticed those files use roman numerals to identify episodes. Change that to use 1,2,3,4,5 etc and it should work better.

Finally, i have added 'PT' as an episode identifier, i had 'PART' just not the short form.

BigB.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 22, 2010 4:23 am 
Offline
Joined: Sun Mar 07, 2010 1:17 am
Posts: 16
You da man..i will try again later today


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 22, 2010 12:12 pm 
Offline
Joined: Sun Mar 07, 2010 1:17 am
Posts: 16
Ok, I updated and scanned again. Now at the end I get:

Code:
Can't locate object method "search_by_ref" via package "grabbers::imdb" at /usr/local/bin/mythvideo-scanner.pl line 377.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 22, 2010 5:42 pm 
Offline
Joined: Mon Feb 06, 2006 5:11 pm
Posts: 353
Location: Brisbane, Australia
Ok,

Have a look at latest revision.

BigB.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Apr 22, 2010 5:57 pm 
Offline
Joined: Sun Mar 07, 2010 1:17 am
Posts: 16
Ok, now when I attempt a scan this is the only output:

Code:
$ mythvideo-scanner.pl
Using settings for htpc1-desktop
Reading MythTV DB settings from: /usr/share/mythtv/mysql.txt
Mythvideo Database schema is 1028, suggests Mythtv version >=0.22
Images will be downloaded to:
 Covers:      '/var/lib/mythtv/coverart'
 ScreenShots: '/var/lib/mythtv/screenshots'
 Fanart:      '/var/lib/mythtv/fanart'
 Banners:     '/var/lib/mythtv/banners'
Seaching for these extensions: avi mpg mpeg mkv mpg avi vob mpeg VIDEO_TS iso img mkv mp4 m2ts evo divx mov qt wmv 3gp asf ogg ogm flv
Starting search in '/var/lib/mythtv/videos'

/var/lib/mythtv/videos/Stand Up Comedy/D.L. Hughley/D.L.Hughley.Unapologetic.avi
Found NFO file
 Found imdb ref: 1114667
Undefined subroutine &DateTime::Format::Strptime called at grabbers/imdb.pm line 214.


It looks like it stopped at the first file.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 403 posts ] 
Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Next



All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu