View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject: Play flash recordings
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 3:53 pm 
Offline
Joined: Thu Jan 11, 2007 1:38 am
Posts: 52
Location: Denmark
R6.03 up and running, but playing the recordings (using flash) does not seem to work ?

I get : 200, stream not found
Also when clicking on direct download, I get a 404 ?

It is an upgrade (from 5.5->6->6.03) so I am wondering if something did not go right ? How can I reinstall mythweb ?
Or do you have any suggestions ?

Best...
Thomas

_________________
Server: P4/3G ,2G RAM,2T HD, Hauppauge DVB/T stick, 2* Budget DVB/S, Nova DVB/T, Pinnacle PCTV,R6.03.
2*Frontends: SlimCarPC / black silent 1.5G P4,256RAM, R6.03, FireFly Remote
2*Frontends: IBM R50 ThinkPad, HP Pavillion Laptop, R6.03


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 4:01 pm 
Offline
Joined: Sun Sep 25, 2005 3:50 pm
Posts: 1013
Location: Los Angeles
Probably missing perl modules. Take a look here.

_________________
Mike
My Hardware Profile


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 03, 2010 4:16 pm 
Offline
Joined: Thu Jan 11, 2007 1:38 am
Posts: 52
Location: Denmark
thanks.. but I were missing this module (Math::Round) - but installing it did not help :-(
I checked the ffmpeg version, which is ffmpeg-svn-19483-1 - neither that seems to be the problem

_________________
Server: P4/3G ,2G RAM,2T HD, Hauppauge DVB/T stick, 2* Budget DVB/S, Nova DVB/T, Pinnacle PCTV,R6.03.
2*Frontends: SlimCarPC / black silent 1.5G P4,256RAM, R6.03, FireFly Remote
2*Frontends: IBM R50 ThinkPad, HP Pavillion Laptop, R6.03


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 04, 2010 10:13 am 
Offline
Joined: Wed Jan 04, 2006 10:20 am
Posts: 365
Location: South New Jersey, USA
Thomas,

I have the same problem and followed the same upgrade path. I have been googling like crazy trying to find a solution but nothing so far. I mention this just to let you know that I dont think it is something unique to your machine.
Pacman tells me that my mythweb package is up to date so I dont think that reloading will have any affect (although I did not try it).
I was guessing it was a permission problem but I dont see anything in the logs.

_________________
LINHES 8.3 BE/FE - MSI K9N6SGM-V with AMD A64 X2 4600+, 1GB Ram. 1.5TB WD. HDHR Prime & PVR150. Nvidia GT210. Silver remote.
FrontEnd - Dell Vostro 400 3.0GHz Core2Duo NVidia GeForce210. MCE Remote


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Nov 04, 2010 11:42 am 
Offline
Joined: Thu Jan 11, 2007 1:38 am
Posts: 52
Location: Denmark
cheers,
thanks for letting me know...

_________________
Server: P4/3G ,2G RAM,2T HD, Hauppauge DVB/T stick, 2* Budget DVB/S, Nova DVB/T, Pinnacle PCTV,R6.03.
2*Frontends: SlimCarPC / black silent 1.5G P4,256RAM, R6.03, FireFly Remote
2*Frontends: IBM R50 ThinkPad, HP Pavillion Laptop, R6.03


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Nov 22, 2010 7:59 pm 
Offline
Joined: Wed Jan 04, 2006 10:20 am
Posts: 365
Location: South New Jersey, USA
Well google may be your friend but she sure can be fickle.

First off I had followed the suggestions from the following bug page adding paths to the php.ini file and loading the math:round module

http://linhes.org/bugs/issues/605

This eliminated all the errors on the mythweb setting page and allowed me to check the "Enable video playback" box.

After that I still got the stream not found error until I changed the width of the player on the settings screen. My was set to 525 and I changed it to 520 and now it works fine. I found a comment that said that only even number widths are acceptable and it appears to be true.

_________________
LINHES 8.3 BE/FE - MSI K9N6SGM-V with AMD A64 X2 4600+, 1GB Ram. 1.5TB WD. HDHR Prime & PVR150. Nvidia GT210. Silver remote.
FrontEnd - Dell Vostro 400 3.0GHz Core2Duo NVidia GeForce210. MCE Remote


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu