View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject: Time left is incorrect
PostPosted: Thu Apr 24, 2008 11:05 pm 
Offline
Joined: Tue Aug 15, 2006 11:14 am
Posts: 1303
Location: Orlando FL
I tried searching I must be using the wrong search words.
My time remaining clock displays all the video recorded after the current video. The way it should be working is let's say "30:55 of 59:59" instead it's showing me "30:55 of 10:59:59" as if it is counting the ten recordings that recorded after the current one. In other words the last thing recorded will show the correct time but the show that recorded next to last will include the time of the last show.
This showed up after the backend crashed one day.
Thanks
MattBatt


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 25, 2008 6:22 am 
Offline
Joined: Wed Nov 16, 2005 8:55 pm
Posts: 1381
Location: Farmington, MI USA
Have you checked your DB for corruption?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 25, 2008 7:20 am 
Offline
Joined: Thu Mar 25, 2004 11:00 am
Posts: 9551
Location: Arlington, MA
Also see the troubleshooting pages on the wiki: http://www.knoppmythwiki.org/index.php?page=TroubleShooting
Especially: http://www.knoppmythwiki.org/index.php?page=RepairingMythConvergDB


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 25, 2008 8:39 am 
Offline
Joined: Mon Oct 09, 2006 12:18 pm
Posts: 29
You could try running mythcommflag with --rebuild

http://mythtv.org/wiki/index.php/Mythcommflag


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 26, 2008 9:55 am 
Offline
Joined: Tue Aug 15, 2006 11:14 am
Posts: 1303
Location: Orlando FL
the database was not corrupted but i did run the optimize_db.sh as was suggested in the wiki page.
While poking around at various shows I noticed that the problem only exists between April 16 through April 22. I'm thinking that something may have been wrong while it was commflagging.
I tried to run a:
mythcommflag --rebuild
mythcommflag --rebuild --allstart 20080422000001
mythcommflag --rebuild --allstart
mythcommflag --allstart 20080422000001
none of them fixed the problem (or appeared to do anything at all the operation finished in less than 10 seconds)

Thank you for your help since it seems there are only 10 or so shows that are still affected I will just ignore it.
Thanks Again MattBatt


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 26, 2008 11:44 am 
Offline
Joined: Thu Mar 25, 2004 11:00 am
Posts: 9551
Location: Arlington, MA
You may have to use the force option to get it to redo the comm flagging. This almost always clears up timing issues...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 26, 2008 10:10 pm 
Offline
Joined: Tue Aug 15, 2006 11:14 am
Posts: 1303
Location: Orlando FL
it finished the job in a couple of seconds still I don't have to be root do I?
If I was root and modified the file the mythtv user couldn't modify it later correct?
Like I said the problem cleared itself up and I'm not too worried about it. I was just hoping I could give someone else a clue if it happens to them.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu