View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Sat Mar 04, 2006 9:30 pm 
Offline
Joined: Sat Feb 11, 2006 12:59 pm
Posts: 3
Location: Holland., Michigan
Right out the box worked like a charm.
I had installed rev R5A30.1 on a previous HDD and I tried to upgrade but it was nothing but trouble.
I decided to scrap it and start fresh and then,.....voila.
I tried the Mythweb and works great.
I fiddled with the recording settings to save space on my 40GB HDD.
I have yet to buy a big a$$ HDD but for the time being, I got my box working.
Kuddos to the Linux Gurus that made this happened.

MOBO type: eMachine custom board
PSU : 300 Watts super quiet
Case and fans used Shuttle like case (ARIA ? )
Is it quiet, loud, etc? No noise issues
Does it output to TV ok? No output to tv. I used the VGA out to my HDTV.


Last edited by michael3001 on Thu Mar 09, 2006 1:05 pm, edited 1 time in total.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 10:41 am 
Offline
Joined: Mon Dec 05, 2005 9:10 am
Posts: 46
Location: Minnesota, USA
Some more details would be helpful.

MOBO type
PSU
More CPU details, if there are any
Case and fans used
Is it quiet, loud, etc?
Does it output to TV ok?


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu