View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ] 
Go to page Previous  1, 2

Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 22, 2008 8:10 pm 
Offline
Joined: Thu Sep 27, 2007 5:44 pm
Posts: 568
Thanks for the updated script. It is different than what I was using. Did any of the older scripts have any bizarre side effects?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 22, 2008 8:24 pm 
Offline
Joined: Thu Mar 25, 2004 11:00 am
Posts: 9551
Location: Arlington, MA
Nope. They just weren't as smart and produced more false "busy" indications.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 22, 2008 8:34 pm 
Offline
Joined: Thu Sep 27, 2007 5:44 pm
Posts: 568
After a restart, this is how the beginning of the transcode to xvid log looks:
Code:
2008-04-22 21:30:56.451 JobQueue: Started "Trancode to XviD" for "South Park" recorded from channel 1042 at Mon Apr 21 20:29:00 2008
Starting nuvexport...
Generating cutlist
/usr/bin/mythcommflag --chanid 1042 --starttime 20080421202900 --gencutlist
2008-04-22 21:30:56.978 Using runtime prefix = /usr
2008-04-22 21:30:57.017 New DB connection, total: 1
2008-04-22 21:30:57.074 New DB connection, total: 2
/usr/local/bin/nuvexport --chanid=1042 --start=20080421202900 --mode=XviD --nice=19 --cutlist --nodenoise --nodeinterlace --crop --multipass --path=/myth/video/archive/
OSPEED was not set, defaulting to 9600 at /usr/local/share/nuvexport/nuv_export/shared_utils.pm line 61
^[[H^[[JLoading MythTV recording info.
^M0% ^M3% ^M5% ^M8% ^M11% ^M14% ^M16% ^M19% ^M22% ^M24% ^M27% ^M30% ^M32% ^M35% ^M38% ^M41% ^M43% ^M46% ^M49% ^M51% ^M54% ^M57% ^M59% ^M62% ^M65% ^M68% ^M70% ^M73% ^M76% ^M78% ^M81% ^M84% ^M86% ^M89% ^M92% ^M95% ^M97%
Default resolution based on 4:3 aspect ratio.

Now encoding:  South Park:  The Entity
Encode started:  Tue Apr 22 21:31:03 2008
First pass...
2008-04-22 21:31:03.947 MainServer::HandleAnnounce Monitor


:cry:

I'll keep searching for an answer to why it works after a restart but eventually stops.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 23, 2008 6:50 am 
Offline
Joined: Thu Sep 27, 2007 5:44 pm
Posts: 568
As a side note, I never checked to see if ffmpeg was stuck somewhere in top...

I am currently testing/tweaking brfransen's myth2xvid script for my particular setup.
http://mysettopbox.tv/phpBB2/viewtopic. ... 201#110007

So I think I am going to try using that script instead of messing with myt2xvid3 anymore.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ] 
Go to page Previous  1, 2



All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu