View unanswered posts    View active topics

All times are UTC - 6 hours





Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Print view Previous topic   Next topic  
Author Message
Search for:
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 3:24 pm 
Offline
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:15 pm
Posts: 288
A new channel has been added in my area.

I tried every parameter with mythfilldatabase to make it add this channel to my listing with no luck.

mythfilldatabase --refresh-all
mythfilldatabase --do-channel-update
mythfilldatabase --sourceid 4

The channel is enabled in Schedule Direct.

I created a new source (source #2) in MythSetup with the same SD account and the channel did show up!

I even tried to insert a new record in the "channel" table in the database by copying the source#2 record. (I changed chanid, sourceid according to the source #1) and then, I run mythfilldatabase --refresh-all again, but it didn't work. I can see the channel is the GUIDE, but it says NO DATA

I could drop my old source and create a new one, but I would have to re-create all recordings.

Is there a solution for this little issue?

Thx


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 4:55 pm 
Offline
Joined: Wed Nov 16, 2005 8:55 pm
Posts: 1381
Location: Farmington, MI USA
zetoune wrote:
A new channel has been added in my area.

I tried every parameter with mythfilldatabase to make it add this channel to my listing with no luck.

mythfilldatabase --refresh-all
mythfilldatabase --do-channel-update
mythfilldatabase --sourceid 4

The channel is enabled in Schedule Direct.

I created a new source (source #2) in MythSetup with the same SD account and the channel did show up!

I even tried to insert a new record in the "channel" table in the database by copying the source#2 record. (I changed chanid, sourceid according to the source #1) and then, I run mythfilldatabase --refresh-all again, but it didn't work. I can see the channel is the GUIDE, but it says NO DATA
I had to drop and recreate my lineup on SD before mythfilldatabase picked it up.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Nov 11, 2008 8:19 pm 
Offline
Joined: Tue Jan 18, 2005 2:07 am
Posts: 1530
Location: California
I've never used it before, but you might want to try the --manual option

Quote:
--manual

Run in manual channel configuration mode. This will ask you questions about every channel.


Marc


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 12, 2008 9:03 am 
Offline
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:15 pm
Posts: 288
thx guys..
I tried the --manual option but it didn't work.

I had to recreate the lineup to make it work. It's exactly what I wanted to avoid but it seems I had no choice.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Nov 12, 2008 1:55 pm 
Offline
Joined: Thu Mar 02, 2006 5:42 pm
Posts: 410
Location: middleton wi usa atsc
zetoune wrote:
I could drop my old source and create a new one, but I would have to re-create all recordings.
I'm not sure what you mean by "re-create all recordings". Are you saying that your existing recordings (shows) need to be re-added to the database? Or that your existing recording schedules for future shows need to be recreated? Or something else? Thanks for clarifying.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 12, 2008 2:05 pm 
Offline
Joined: Sun Oct 16, 2005 12:15 pm
Posts: 288
Your 2nd option is correct. I had to recreate all my recording schedules for future shows.

I didn't loose my existing recordings.

Sorry for the confusion.
I wish I could speak/write english fluently. It will help a lots in several scenarios.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 12, 2008 3:23 pm 
Offline
Joined: Wed Nov 16, 2005 8:55 pm
Posts: 1381
Location: Farmington, MI USA
I guess I was unclear, sorry. I simply removed my lineup on the Schedules Direct website, then re-added it. Nothing in mythtv-setup, no recording schedules lost, all performed on SD's site.


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 


All times are UTC - 6 hours




Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Theme Created By ceyhansuyu